Zonder afspraak

Afspreken lastig?
Doordeweeks langskomen is soms niet mogelijk. Speciaal voor klanten die op werkdagen geen tijd vinden om langs te komen of een afspraak te maken, biedt Haarlem Tattoo de inloopdag.
Iedere zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur is Haarlem Tattoo geopend voor het geven van informatie, een prijsopgave of het bespreken van een ontwerp. Je kunt op deze dag zonder afspraak langskomen.
En vanaf heden is het ook mogelijk om op donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur langs te komen voor info. Diana zit dan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wanneer je langskomt voor een prijsopgave of een ontwerp, neem dan zoveel mogelijk van jouw ideetjes – Pinterest, foto, tekening – mee. Op de pagina ‘veelgestelde vragen’ vind je nog meer tips. Lees deze door, dan kunnen wij je beter van dienst zijn.

De inloopdag is niet bedoeld om kleine tattoos te zetten. Wanneer dit wel kan, we bieden regelmatig de mogelijkheid, laten we je tijdig weten op onze Facebookpagina.

Kinderen onder de twaalf jaar mogen niet mee naar binnen. Het is niet toegestaan  om je kinderen mee te nemen op gesprek, tijdens het zetten (dit mag ook niet) of bij het eventuele nawerk. Ook geen lieve baby’s die anders altijd lekker rustig slapen! Haarlem Tattoo zit op de eerste verdieping (per trap bereikbaar), er is voor kleintjes heel veel interessant ‘grijpwerk’ en alle aandacht gaat toch liever uit naar die ene tattoo…