Home

Je wilt een tattoo. Nu nog de allerbeste tattoo studio vinden. Haarlem Tattoo biedt alles wat je zoekt, en meer.

Persoonlijke aandacht
Haarlem Tattoo is doordeweeks een ‘gesloten’ studio. Dat wil zeggen dat je er alleen op afspraak terechtkunt. Wij nemen alle tijd voor je en laten ons niet storen door inlopende bezoekers, telefoontjes – als wij tatoeëren nemen we de telefoon niet op – of andere afleiding.

Kwaliteit 


Black and grey, traditional, geometrisch, water color, mandala. Het maakt niet uit welk soort tattoo je wilt laten zetten; wij kunnen het. Bij Haarlem Tattoo werken vakkundige tatoeëerders, mét een eerlijke mening. Natuurlijk mag je een bestaand ontwerp meenemen, iets dat jou raakt of aanspreekt, maar liever nog ontwerpen we zelf iets voor je. Bij ons vind je unieke en persoonlijke tattoos, altijd op maat gemaakt.

Tijd
Een goede tattoo zetten kost tijd. Die nemen we voor je. Een afspraak bij ons betekent gegarandeerd alle tijd voor jou. Op relaxte wijze – koffie of thee? – bespreken we vragen, wensen en twijfels voordat we echt aan de slag gaan. Bovendien kun je elke zaterdag tussen 13:00 en 17:00 uur binnenlopen om ideeën, ontwerpen en prijsopgaven te bespreken. Dit kan zonder afspraak. Denk er wel om dat het op deze inloopdag altijd wat drukker is. En op donderdagavond zijn we ook voor informatie geopend. Dan kun je tussen 19:00 en 21:00 uur terecht.

Toe aan een tattoo?

  • Wees welkom en maak een afspraak;
  • Doe inspiratie op en kijk eens in de portfolio’s;
  • Stuur een e-mail, die beantwoorden we zo snel mogelijk.

Heleen: “Een tattoo zetten is voor de meeste mensen spannend. Voor mij wel in ieder geval. Bij Haarlem Tattoo is het fijn dat je echt wordt betrokken bij het hele proces. Jij hebt het idee, zij de ‘know how’. Er wordt goed naar je geluisterd en ook wordt duidelijk besproken wat wel en niet kan. Tot slot krijg je goede nazorg en het belangrijkste….mijn tattoo’s zijn geweldig!!!