Walk-in day, zondag 28 april

Op zondag 28 april opent Haarlem Tattoo haar deuren voor het zetten van kleine tattoos. Je kunt op deze dag zonder afspraak je tattoo laten zetten, voor een intake gesprek mag je natuurlijk ook langskomen.

Er zijn wel wat voorwaarden. Je ontwerp moet binnen een uur te zetten zijn. En het ontwerp moet wel zo goed als duidelijk zijn. (Er is niet veel tijd om hele schetsen te maken) Dus wil je tekst, zoek dan vast een lettertype (uitleg hierover vind je op deze pagina). Heb je een voorbeeld, mail deze dan alvast naar ons, het mailadres vind je hier terug.

Maar we hebben ook wat kleine ontwerpjes voor je. Deze kunnen ook gezet worden, maar een eigen idee is ook welkom.

De map met beschikbare ontwerpen is er ook. Die kun je overigens iedere zaterdag of donderdagavond bekijken. Meer info over de inloopdagen vind je op deze pagina. En wil je alleen maar even binnen kijken ben je ook van harte welkom.

Even de feitjes, we zijn open van 11.00 tot 17.00 uur. Vol is vol. First in first served. Graag met pin betalen. Als het ontwerp te groot of te tijdrovend is, dan plannen we een afspraak.

De kauwgomballen automaat doet niet mee deze zondag. Daar komt een speciale zaterdag voor, maar daarover houden we jullie op de hoogte. Deze staat al gepland, maar de exacte datum houden we nog even stil.