Flower print tattoo, een natuurlijke tattoo.

Op internet gaan een aantal filmpjes rond met waarin een bijzondere manier van tatoeëren wordt getoond. Een bloem, of plant wordt via een stempel techniek op de huid aangebracht en getatoeëerd.

Op deze manier krijg je de meest organische manier van weergeven van een bloem of plant. Diana heeft onderzocht hoe ze deze ‘stempel’-techniek kon gebruiken en al eerder een aantal tattoo’s in deze stijl gezet. Hier kun je het portfolio van deze stijl terug vinden.

Afgelopen maandag op de laatste dag van het jaar heeft ze er weer twee gemaakt. Hieronder vind je een filmpje en foto’s van deze dag. In de loop van het jaar staan er nog een aantal ingepland, deze worden in de portfolio van Diana getoond.

Een mooie afsluiting van een druk en roerig jaar. Een vijf jarig jubileum in de Reitzstraat, verandering in het team en heel veel nieuwe klanten verwelkomt. In 2019 gaat Haarlem Tattoo van start met een fijn team waarin klantvriendelijkheid, creativiteit en enorm veel plezier in het werk boven aan staan.