Mandala

WAT IS EEN MANDALA TATTOO?
23380025_1540165772742280_1772807587378210559_n

Een mandala tattoo betekent vooral lijnwerk, symmetrie, dotwork en vaak ook geometrische vormen. De mandala tattoo is een stijl op zich en steeds populairder vanwege de rust van de herhaling, diepere betekenis en bovenal het sierlijke karakter ervan. Met zijn sterke basisvorm en indrukwekkende details is de mandala tattoo een echte eyecatcher.

JIJ WILT ER EEN! 
Dat komt mooi uit, want met Diana heeft Haarlem Tattoo een heuse mandala tattoo artist in huis. Nu jij voor een mandala tattoo wilt gaan, weet jij dat dé mandala tatoeëerder in Haarlem te vinden is.
Na online inspiratie – check vooral het portfolio van Diana – ben je erover uit. Een mandala tattoo is helemaal jouw ding. Je ziet het al helemaal voor je: op jouw schouderblad, als sleeve op de arm of meer bescheiden op je been. Een mandala tattoo is vooral candy for the eye; een blijvend sieraad voor jouw lijf dat ook nog eens een eigen verhaal vertelt. Je kiest dus voor een mandala tattoo omdat het mooi is en de stijl je aanspreekt.
WEL EERST EEN INTAKE

Waarom? Ontwerp en plaatsing zijn bij een mandala tattoo essentieel. Een mandala design is tot op de punt uitgemeten en dat is niet voor niets. Diana denkt de tekening helemaal uit en maakt ontwerpen die gegarandeerd werken. Alle ontwerpen zijn opgebouwd uit lagen en alleen al daarvoor zijn bepaalde details belangrijk. Zo start Diana tijdens het tekenen van het ontwerp altijd met de bovenste laag en gebruikt schaduw voor de gelaagdheid. Meest kenmerkend voor een mandala tattoo zijn symmetrie, lijndiktes, compositie en het totaalbeeld.

Daarbij accentueert een mandala tattoo sterker dan andere tattoos het lichaamsdeel waarop de tattoo geplaatst wordt. De mandala volgt de vormen en lijnen van jouw lijf. Mandala tattoos zijn gedetailleerd en moeten met precisie gezet worden. Diana denkt daarom graag actief mee over de plek van jouw mandala tattoo. Je begrijpt: de vakkennis en ervaring van Diana zijn onmisbaar.
KUN JE DAN NIETS ZELF INBRENGEN?
Natuurlijk kun je een mandala tattoo persoonlijker maken. Je kiest zelf voor de sfeer van de tattoo. Wil je een stoere, sierlijke, strakke of geometrische mandala? Wat spreekt je aan, of met andere woorden: welke mandalastijl vind je mooi? Blader door de getekende ontwerpen van Diana, kijk eens op Pinterest en Instagram en onderzoek de verschillende mandalastijlen. Zo ontdek je welke stijl en/of sfeer het beste bij jou past.
24129767_1560193660739491_1148445328329575782_n

Diana kan op verzoek in zowel nieuwe ontwerpen als bestaande tekeningen uit haar portfolio een speciaal figuur of voorwerp intekenen. Bijvoorbeeld een bloem of dier. Check eens deze originele mandala tattoo met dragonfly of de superstoere leeuw ‘half face tattoo’. Maar vergeet niet dat Diana design leidend is; je wilt immers een tattoo die klopt. Het nauwkeurig uitwerken van een mandala ontwerp vraagt veel tijd. Net als het zetten van een mandala tattoo: jouw geduld en Diana precisie zijn echt cruciaal. Wees je daarvan bewust.

JE BENT (BIJNA) OVERTUIGD: KOM LANGS! 
Wil jij meer informatie? Je kunt elke donderdag tussen 19.00 uur en 21.00 uur en elke zaterdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur zonder afspraak langskomen bij onze studio in Haarlem Noord. Volg Haarlem Tattoo op Facebook en kijk alvast eens in het instagram portfolio van Diana.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s